Meet & Greet

Gratis Live Kennisevent

Ben jij geïnteresseerd in de mentale kant van sport en hoe je als sportpsycholoog sporters kunt helpen om betere prestaties te leveren? Wil jij je kennis en vaardigheden op het gebied van sport- en prestatiepsychologie vergroten en (VSPN-geaccrediteerd) sport- en prestatiepsycholoog worden? Dan nodigen we je van harte uit om kennis met ons te komen maken! 

Op donderdag 30 mei 2024 organiseren wij een gratis Live Kennisevent speciaal voor mensen die geïnteresseerd zijn in de ISPP opleiding tot sport- en prestatiepsycholoog en die meer willen weten over dit vakgebied. Tijdens dit Kennisevent zal Nico van Yperen een lezing verzorgen over de Olympische Mindset en kan je deelnemen aan één van de twee workshops gegeven door moduledocenten Natasja Bosma en Marjolein Torenbeek, beide VSPN-geaccrediteerd. Bosma verzorgt een workshop over (im)perfectionisme en Torenbeek over teamprestaties.

Daarnaast zullen er deelnemers aanwezig zijn die momenteel midden in de opleiding zitten om al je vragen te beantwoorden over hoe zij de opleiding ervaren. Zij kunnen je als geen ander vertellen wat voor hen de doorslag heeft gegeven om aan de opleiding te beginnen, hoe zij de opleiding combineren met hun privéleven en hoe zij de lessen ervaren. 

Maar dat is nog niet alles! Ook ontmoet je professionals uit het werkveld en bestuursleden van de VSPN. 

Kortom, dit evenement is dé kans om meer te weten te komen over sport- en prestatie psychologie en de opleiding tot sport- en prestatiepsycholoog. Schrijf je in voor dit gratis event; uiteraard zorgen wij voor eten & drinken tussen de activiteiten door. Wij hopen jou op 30 mei te mogen verwelkomen en samen te werken aan jouw toekomst als sport- en prestatiepsycholoog! 


Inschrijven Live Kennisevent

Praktische informatie

Datum: 30-05-2024
Locatie: Olympisch Stadion Amsterdam
Tijd: 18:00

Inhoudelijke blogs en info over onze leergang ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.