Zelf begeleid worden door een sport- en prestatiepsycholoog?

‘Tijdens wedstrijden lukt het me niet om het uiterste uit mijzelf te halen.’
‘Ik ben erg gespannen op momenten dat ik onder druk sta.’
‘Wanneer ik een toets moet maken vind ik het moeilijk om me te concentreren.’
‘Tijdens presentaties klap ik wel eens dicht en daardoor voel ik mij onzeker.’

Herken je deze situaties? Dan kan een sport- en prestatiepsycholoog je misschien wel helpen. ISPP leidt sport- en prestatiepsychologen op en het liefst leren onze deelnemers van real life cases. Dus heb je een vraagstuk op het gebied van presteren, in je werk of in je sport? Dan is dit je kans op professionele begeleiding tegen een lage prijs. Maak je geen zorgen over de kwaliteit, want onze studenten staan onder supervisie van een ervaren VSPN-geaccrediteerde sportpsycholoog.

Deelnemers van de opleiding Sport- en PrestatiePsychologie (SPP) mogen na één jaar onder begeleiding van een supervisor sporters, presteerders, coaches en teams begeleiden. Sport- en prestatiepsychologen in opleiding zijn academisch geschoolde professionals die alle kennis en vaardigheden in huis hebben om je zo optimaal mogelijk te kunnen begeleiden.
Dus, wil je …
– … beter presteren?
– … een traject volgen dat op jouw lijf is geschreven?
– … begeleid worden op hoogwaardig en academisch niveau?
– … niet te veel betalen voor een traject?

Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar info@ispp.nl. Je vragen zijn uiteraard ook welkom op dit adres.

Inhoudelijke blogs en info over onze leergang ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.