Sport- en prestatiepsycholoog worden?

Wist je dat de vraag naar sport- en prestatiepsychologen enorm stijgt?

Wist de je dat de vraag naar sport- en prestatiepsychologen enorm stijgt? En dat je als afgestudeerd sport- en prestatiepsycholoog terecht kunt op plekken als verenigingen en bedrijven? Oorzaken van de toegenomen aandacht voor dit vak zijn onder meer de behoefte om over grensoverschrijdend gedrag te praten en prestatiedruk in het algemeen. Is dit mooie vak iets voor jou?

 

Over ISPP

Het Instituut voor Sport- en PrestatiePsychologie (ISPP) streeft ernaar dat iedere (top)sporter en presteerder de vaardigheden en handvatten heeft om in balans te blijven en plezier aan hun activiteiten te ontlenen. Daarom worden bij het ISPP sport- en prestatiepsychologen op postacademisch niveau opgeleid door de beste en meest ervaren sport- en prestatiepsychologen van Nederland.

De postacademische opleiding Sport- en PrestatiePsychologie (SPP) bestaat ruim 10 jaar en heeft inmiddels meer dan 100 geaccrediteerde sportpsychologen opgeleid. Het programma, startend in september 2022, is vernieuwd en verbeterd en is verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG).

Meld je aan voor de Meet & Greet

Meer weten? Meld je aan voor de Meet & Greet op donderdag 23 juni om 16.00u!

Tijdens de Meet & Greet krijg je een voorlichting over de postacademische opleiding SPP, ontmoet je andere deelnemers en/of geïnteresseerden en krijg je een mini-college van kerndocent Nico W. Van Yperen.


Inhoudelijke blogs en info over onze leergang ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.